sla

 

Als je stress hebt, dan heb je vaak helemaal geen zin om (uitgebreid) te koken en boodschappen te doen. Toch is het heel belangrijk, dat je goed voor je lichaam blijft zorgen. Juist in tijden van stress is het extra belangrijk goed en gezond te eten.

Een gezonde geest begint met een gezond lichaam. En een juist voedingspatroon hoort daar bij.

Maar zie jij ook door de bomen het bos niet meer? De recepten vliegen je om de oren en zijn vaak ingewikkeld. Ik haak dan al weer af. Daarnaast heb ik gewoon weinig tijd om boodschappen te doen met een druk leven. En dat is precies waar Paleo om draait. Gezond eten met maximaal 5 ingrediënten. En sinds ik volgens het Paleo-principe eet, heb ik enorm veel energie. En als extra winst al 5 kilo afgevallen zonder moeite.
Om te beginnen met Paleo ben ik eerst kritisch door mijn voorraadkast gegaan. Ik heb niet alleen ruimte gemaakt in mijn kast, maar ook in mijn hoofd. En nu geniet ik van heerlijke recepten waarbij het voor de snoepers onder ons (zoals ik) ook heerlijk is, dat je mag genieten van een wafel, muffin of pannenkoek.

Paleo is dan ook geen dieet, maar een andere manier van eten. En dat is nu precies waar het om draait. Je verandert langzaam je voedingspatroon. En doordat je anders gaat eten voel je dat je meer energie krijgt.

Wil je meer weten over Paleo? Klik hier voor de website.

Super simpel Paleo
Getagd op:                        

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *