waterval in bos
Deze week had ik ineens een dag zonder afspraken en dat gebeurt zelden bij mij. Een heerlijk vooruitzicht, want ik heb een drukke agenda. Een beetje rommelen in huis, wat administratie bijwerken en bedenken hoe ik mijn workshop in elkaar ga zetten. (Stiekem dus toch wat karweitjes) En wat bleek, ik kwam de dag niet door want er kwam gewoon niets uit mijn handen. Verveeld een beetje op internet zitten surfen en tja die administratie kan ook morgen. Nog maar weer een kop koffie gemaakt en eigenlijk kwam ik niet goed op gang. Aan het eind van de dag kwam ik erachter, dat ik zo helemaal niet kan werken. Ik heb die planning en afspraken nodig, omdat ik daar veel energie van krijg. Ik kan hele lange “werkdagen” maken, omdat het niet voelt als werk. Zo’n dag zonder afspraken is alleen goed voor mij als ik lekker naar de sauna kan of met vriendinnen gezellig kan bijkletsen (toch weer een afspraak). Als ik nu in mijn agenda kijk, kan ik voorlopig weer op mijn positieve stress draaien. Heerlijk al die afspraken, congressen en workshops die ik ga bijwonen. Daar zit mijn drive; veel verschillende dingen doen en met mensen werken. Die waterval aan leuke dingen maakt dat ik volop van het leven geniet.
Heb jij jou “drive” al gevonden? Laat het me weten in een reactie op dit blog.

Stress – een waterval van energie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *